Aanbod

Coaching

Door mijn ruime ervaring binnen de re-integratie heb ik veel kennis van de persoon, zijn patronen en
processen. Coaching is maatwerk, een coachingsgesprek en traject is aangepast op jouw vraag en de fase in je leven.

Als coach ben ik opgeleid als loopbaancoach, re-integratie en jobcoach, burn out coach, ACT Coach
en YIN Coach. Ik ben bekend met het coachen van trauma en richt mij hier op inzicht krijgen in jouw
belemmeringen en het versterken van je weerbaarheid en gezonde deel.

Ik coach particulieren en ben inzetbaar voor opdrachten voor werkgevers, ik ben NOLOC gecertificeerd

 

Burn-out coach

Een coaching programma dat jou helpt in de fases van burn-out of een vermoeden van een beginnende burn-out. We starten met onderzoek in welke fase jij je bevindt en wat op dit moment het meest helpend is voor jou. Binnen het traject ontwikkel je een stevige basis, je maakt opnieuw contact met jouw lichaam, de plek die je inneemt, je onderzoekt je passie en neemt afscheid van dat wat niet meer dient.

Misschien zijn er aanpassingen nodig op je werk; re-integratie en/of loopbaancoaching kan een onderdeel zijn van het traject. Ik ga met jou, en indien gewenst met je werkgever, in gesprek over welke
aanpassingen er nodig zijn.

Naast gesprekken en systemisch werken gebruik ik in de coaching onder andere Y.I.N., Yoga Nidra, meditatie en ademhalingstechnieken om weer in contact te komen met je lichaam en je bron.

Samen met jou kijk ik naar het donker en het licht in jou, zodat je ruimte kan maken om een stap verder te komen in je proces.

Loopbaan coach

Onderzoek naar wie je bent, naar waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welke stappen je kan en wil gaan zetten om een baan en/of opleiding te vinden die echt bij je past. Hierdoor vind je vernieuwde energie.

Re-integratie/jobcoach

Loop je vast op je werk? Wat heb jij nodig om je werk zo goed mogelijk te kunnen (blijven) doen? Is het misschien noodzakelijk andere stappen binnen je loopbaan te nemen? Samen met mij, en indien je dit wenst met je werkgever, gaan we in gesprek voor het meest passende traject.

Individuele coaching, YIN

Wil je meer licht en ruimte in je leven? Met behulp van coaching ga je samen met mij aan de slag met je levensvragen, je valkuilen en de patronen in je leven. Coaching is maatwerk, in gesprek met jou
ontdekken we wat je nodig hebt.

YIN coach

YIN coaching is individuele coaching en onderdeel zijn van je coachings- vraag / traject. Samen vinden we een passende houding welke jou ondersteunt in de aanpak van je fysieke klachten en /of je thema. Indien gewenst kan je deelnemen aan de YIN lessen.