Over mij

Mijn naam is Sietske Rooijakkers. Ik ben werkzaam en heb ruime ervaring als Noloc gecertificeerd reïntegratiecoach en (job)coach.

Door een burn out werd ik bewust dat ik mijzelf was verloren, ik wist niet meer wie ik was en waar ik voor stond. Ik was een ‘’wandelend hoofd’’ en had veel lichamelijke ondefinieerbare klachten, overprikkeld kon ik geen contact maken met mijn lichaam en ziel.

Het proces van Burn Out en de daarbij horende ontwikkeling binnen mijn herstel was voor mij zeer helend en waardevol. Vanuit mijn expertise als coach heb ik mijzelf verder ontwikkeld en heb ik op een authentieke manier leren kijken naar de gehele mens, lichaam, geest en ziel. Ik ben opgeleid binnen de Y.I.N. (Your Inner Nature) als docent en coach., daarbij kennis en opleidingen in coaching van trauma, burn out en natuurgeneeskunde.

Een van mijn belangrijkste waarden is ontwikkeling van het licht in mij, mijn innerlijk vuur is actief en ik blijf mij bijscholen binnen mijn interesses.

Door mijn ruime ervaring binnen de reïntegratie heb ik veel kennis van de persoon en zijn patronen en processen.  Mijn expertise en interesse ligt binnen hoog gevoeligheid, hoog sensitiviteit (HSP) en burn out coaching, Ik gebruik hiervoor diverse coachingstechnieken zoals ACT (acceptence en commitment therapie), heb kennis van traumasensitief werken, loopbaancoaching en systemisch werk.